book

Fineer-parket, het beste van laminaat en echt hout samen gebracht.

Par-ky is fineer-parket dat de warmte en het unieke design van echt hout combineert met de voordelen van laminaat. Zo is Par-ky even gemakkelijk in installatie en onderhoud als een laminaatvloer. Toch is er een groot verschil: de toplaag van Par-ky is echt hout, geen imitatieprint zoals bij laminaat. Wat u ziet en voelt is natuurlijk hout. Er bestaan geen twee identieke bomen en daarom is elke plank van het Par-ky fineer-parket uniek. Par-ky geeft een warme, exclusieve uitstraling aan uw huis, winkel of kantoor.

FOTO-DELUXE-BRUSHED-Ivory-Oak---herfstactieFOTO-LOUNGE-BRUSHED-Chocolate-Oak---Man-koptelefoonFOTO-LOUNGE-SEALED-Coffee-Beech---karlaFOTO-SOUND-SEALED-Indian-Apple---meisje-balletFOTO-LOUNGE-BRUSHED-Mystery-Oak---Kind-puzzelFOTO-LOUNGE-BRUSHED-Rustic-Desert-Oak---Koppel
Par-ky Twist Calculator

Daarom kies je voor Par-ky

Echt hout

Elke Par-ky plank is afgewerkt met een laag fineerhout. Daardoor zien onze vloeren eruit als massief parket. Bij Par-ky vind je dus, net als in de natuur, geen twee planken die identiek zijn. Bovendien voelt het hout ook aangenaam warm aan.

Hygiënisch

Elke V-groef tussen twee Par-ky planken is voorzien van een antibacteriële bescherming. Die zorgt ervoor dat bacteriën er zich niet gaan innestelen. Zo blijft je vloer niet alleen netjes, maar ook hygiënisch.

Onze vloeren zijn duurzaam

Par-ky heeft een hart voor hout. Daarom zijn we zuinig met deze kostbare, natuurlijke grondstof en benutten we dit materiaal optimaal door er niet meer dan een dunne toplaag van te snijden. Al het gebruikte hout halen we bovendien uit duurzaam beheerde bossen. Dat bewijst het “Pure Wood” label.

Sterker dan massief parket

Een Par-ky vloer is niet alleen stevig, maar ook buitengewoon bestand tegen indrukken. De stevigheid van elke plank is te danken aan de ultrasterke hoge-densiteitplaat (High Density Fibreboard, kortweg HDF). De daarop gelijmde laag fineerhout is afgewerkt met maar liefst acht dikke vernislagen. Dat geeft onze vloeren een hogere weerstand tegen indrukken dan massief of samengesteld parket met een dikkere toplaag.